EVENT security force

Beveiliging op topniveau

HORECA- EN EVENEMENTENBEVEILIGING

Als horecaondernemer of festivalorganisator heeft u te maken met verschillende risico’s. En de horeca/evenementenbeveiliger speelt daar een belangrijke rol bij. Want het bij elkaar komen van grote aantallen mensen brengt risico’s en verantwoordelijkheden met zich mee.

Onze horeca- en evenementenbeveiligers zijn getraind om gevaarlijke omstandigheden voor de bezoekers en het personeel te voorkomen. Door vroegtijdig signaleren van onveilige situaties, streven wij ernaar om een situatie niet te laten escaleren.

De taken van onze horeca- en evenementenbeveiligers bestaan uit het tegengaan en voorkomen van geweld of agressiviteit, het voorkomen en tegengaan van alcoholmisbruik, het voorkomen van gebruik of handel in drugs en het beveiligen van artiesten.

WIJ ZIJN OP ZOEK NAAR JOU

Wordt jij onze nieuwe collega?

VACATURES

Functie Omschrijving

In deze verantwoordelijke functie sta je in voor de veiligheid en beveiliging voor onze klanten, hun medewerkers en bezoekers. De functie is veelzijdig; tot je hoofdtaken behoren enerzijds het verrichten van alle voorkomende beveiligingsdiensten. Door het uitvoeren van controlerondes en het signaleren van onregelmatigheden oefen je preventief toezicht uit.

Functie-eisen

Elite Security Force zoekt beveiligers met een integere persoonlijkheid, hoog service level en een pro actieve houding. Oplossingsgericht denken is je tweede natuur. Uiteraard pak jij jouw verantwoordelijkheden op elk moment dat dit nodig is. Je bent ambitieus, betrouwbaar, maar vooral competent!

Wat wij van onze beveiligers verwachten:

Diploma beveiliger2;
ISPS;
VCA Basis;
Uitstekende beheersing NL/EN taal;
Rijbewijs B;

Functie Omschrijving

De functie van horecaportier is dynamisch. Je werkt in de avond en nacht, voornamelijk in het weekend. Het contact met mensen staat centraal. Het uitvoeren van toegangscontrole, sfeerbeheer, afhandelen van calamiteiten en informatievoorziening behoren tot de werkzaamheden binnen deze functie. De functie van horecaportier is uitdagend, je komt met een grote diversiteit aan mensen in aanraking op het moment dat zij stoom aan het afblazen zijn van hun werk of studie.

Functie-eisen

Wat verwachten wij van jou: -Je bent iemand die voor veiligheid staat;-Je bent een echte gastheer;-Je hebt uitstraling;-Je bent stress-bestendig;-Je kan goed zelfstandig werken;-Je bent communicatief vaardig, maar je kan ook duidelijk grenzen aangeven;-Je beschikt over een aantal jaren aantoonbare ervaring als horecaportier;-Je hebt een verzorgd uiterlijk: -Je beschikt over een rijbewijs en vervoer;-Je bent in het bezit van de horecaportiers opleiding of beveiliger 2.

Elite Security Force

TELEFOON

010 - 22 90 41 8

ADRES

Fascinatio Boulevard 1132a
2909VA Capelle aan den IJssel