Elite security force

Beveiliging op topniveau

Veiligheid bereikt men niet door muren te bouwen, maar door deuren te openen.

Professionaliteit
Bij ons werken mensen die professionaliteit uitstralen. De uitstraling van professionaliteit ziet men terug in de houding en gedrag van de beveiligers!

Dienstbaarheid
Onze beveiligers stellen zich dienstbaar op. Zij krijgen hier trainingen in en worden periodiek gecontroleerd door een Mysterie Guest. Zij weten wat klanten van hen verwachten en werken continu naar verbetering in dienstverlening. 

Integriteit en betrouwbaarheid
Wij werken uitsluitend met beveiligers die integer en betrouwbaar zijn en dit ook uitstralen! Integriteit en betrouwbaarheid zijn één van de belangrijkste eigenschappen van onze beveiligers. 

Flexibel en servicegericht
Onze beveiligers zijn flexibel en servicegericht en weten wat burgers, bedrijven en instellingen van hen verwachten.

HORECABEVEILIGING

Tegengaan en voorkomen van geweld of agressiviteit.

OBJECTBEVEILIGING

Uitvoeren van toegangscontroles, het ontvangen en registreren van bezoekers, het beantwoorden en doorverbinden van de telefoon en sleutelbeheer.

HORECABEVEILIGING

Tegengaan en voorkomen van geweld of agressiviteit.

OBJECTBEVEILIGING

Uitvoeren van toegangscontroles, het ontvangen en registreren van bezoekers, het beantwoorden en doorverbinden van de telefoon en sleutelbeheer.

WINKELSURVEILLANCE

Wij leveren winkelsurveillanten ter voorkoming van diefstal en/-of derving binnen uw winkel.

PERSOONSBEVEILIGING

We kunnen doortastend optreden en presteren onder hoge druk!

WINKELSURVEILLANCE

Wij leveren winkelsurveillanten ter voorkoming van diefstal en/-of derving binnen uw winkel.

PERSOONSBEVEILIGING

We kunnen doortastend optreden en presteren onder hoge druk!

SECURITY IS NOT A PRODUCT, BUT A PROCES

Missie
Wij streven ernaar een toonaangevende rol te spelen in het realiseren van een veilig werk- en leefomgeving van bedrijven en particulieren. Wij willen niet de grootste, maar één van de beste beveiligingsbedrijven van Nederland zijn!

Visie

Wij investeren veel tijd en geld in het trainen en opleiden van onze beveiligingsmedewerkers. Een beveiliger dient naast het in het bezit hebben van het erkende diploma Beveiliger 2 (of gelijkwaardig), ook te bezitten over de certificaten BHV/EHBO en VCA. Daarnaast krijgen zij trainingen zoals omgaan met agressie, conflicthantering en rapportagetechnieken. Door onze focus op trainingen en opleidingen naast het erkende diploma Beveiliger 2, zijn wij in staat om de hoge kwaliteit te leveren die wij willen nastreven en behouden.

Kernwaarde

Elite Security Force heeft 6 kernwaarden uitgewerkt die richtinggevend zijn voor ons gedrag. Bij ons werken mensen die professionaliteit uitstralen. Onze beveiligers zijn dienstbaarinteger en betrouwbaar! Onze beveiligers zijn flexibel en servicegericht en weten wat bezoekers, bedrijven en instellingen van ons verwachten.

HORECABEVEILIGING

Als horecaondernemer heeft u te maken met verschillende risico’s. En de horeca beveiliger speelt daar een belangrijke rol bij. Want het bij elkaar komen van grote aantallen mensen brengt risico’s en verantwoordelijkheden met zich mee.

Lees meer

Onze horecaportiers zijn getraind om gevaarlijke omstandigheden voor de bezoekers en het personeel te voorkomen. Door vroegtijdig signaleren van onveilige situaties, streven wij ernaar om een situatie niet te laten escaleren.

De taken van onze horecaportiers bestaan uit het tegengaan en voorkomen van geweld of agressiviteit,  het voorkomen en tegengaan van alcoholmisbruik, het voorkomen van gebruik of handel in drugs en het  beveiligen van artiesten.

Lees minder

OBJECTBEVEILIGING

Bij objectbeveiliging moet worden gedacht aan beveiligings-, portiers- en/of receptiediensten. Onze beveiligers zijn getraind in het vroegtijdig signaleren van onregelmatigheden en het adequaat optreden hiertegen.

Lees meer 

Door het verrichten van regelmatige controle rondes en het vroegtijdig signaleren van onregelmatigheden, zorgen onze beveiligers dat u en uw medewerkers ongestoord verder kunnen werken en dat de vitale belangen van uw organisatie niet beschadigd worden.

Daarnaast kunnen onze beveiligers u ook van dienst zijn door het uitvoeren van toegangscontroles, het ontvangen en registreren van bezoekers, het beantwoorden en doorverbinden van de telefoon en sleutelbeheer.

Lees minder

 

WINKELSURVEILLANCE

Wij leveren winkelsurveillanten ter voorkoming van diefstal en/-of derving binnen uw winkel. Wij passen proactief beveiligingstechnieken toe om dit te waarborgen. Bij preventief en proactief optreden kunt u denken aan het herkennen …

Lees meer

van verborgen artikelen in kleding, het verwisselen of vervalsen van prijzen en het naar buiten sturen van kinderen met artikelen.

Naast preventief en proactief optreden, zijn onze beveiligers getraind en om repressief op te treden bij een eventuele diefstal of calamiteit binnen uw winkel. Zij weten hoe zij op een juiste manier een winkeldief moeten aanhouden, zonder dat u, uw medewerkers en uw klanten hier lasten van zullen ondervinden.

Lees minder

ZORGBEVEILIGING

Uit onze ervaring is gebleken dat de reguliere objectbeveiliging niet of niet afdoende aansluit bij zorginstellingen. Hiertoe heeft Elite Security Force in samenwerking met deskundigen uit de zorg een eigen beveiligingsconcept ontwikkeld.

Lees meer

De beveiligers die werkzaam zijn in de zorg zijn zorgvuldig geselecteerd. Immers niet iedereen is geschikt voor, of heeft affiniteit met de doelgroep.

Onze medewerkers hebben ervaring met verschillende doelgroepen in de zorg.

Of het nu gaat om bezoekers in de nachtopvang, patiënten op een verpleegafdeling of bewoners in een beschermde woonvorm.

Een goed opgeleide beveiliger in de zorg minimaliseert niet alleen veiligheidsrisico’s, maar neemt ook ondersteunende taken op zich.

Een ESF beveiliger in de zorg heeft naast het verplichte MBO 2 diploma, BHV en EHBO aanvullende trainingen gevolgd, zoals:

  • Psychologie (herkennen van ziektebeelden)
  • Verslaving (type en gedrag)
  • De-escalerende interventietechnieken

Lees minder

Onze keurmerken

WIJ ZIJN OP ZOEK NAAR JOU

Wordt jij onze nieuwe collega?

VACATURES

Ben jij op zoek naar een uitdagende en veelzijdige baan binnen een snelgroeiend beveiligingsbedrijf? Dan zijn wij op zoek naar jou! Graag ontvangen wij jouw complete sollicitatie via: info@elitesecurityforce.nl

Functie Omschrijving

In deze verantwoordelijke functie sta je in voor de veiligheid en beveiliging voor onze klanten, hun medewerkers en bezoekers. De functie is veelzijdig; tot je hoofdtaken behoren enerzijds het verrichten van alle voorkomende beveiligingsdiensten. Door het uitvoeren van controlerondes en het signaleren van onregelmatigheden oefen je preventief toezicht uit.

Functie-eisen

Elite Security Force zoekt beveiligers met een integere persoonlijkheid, hoog service level en een pro actieve houding. Oplossingsgericht denken is je tweede natuur. Uiteraard pak jij jouw verantwoordelijkheden op elk moment dat dit nodig is. Je bent ambitieus, betrouwbaar, maar vooral competent!

Wat wij van onze beveiligers verwachten:

Diploma beveiliger2;
ISPS;
VCA Basis;
Uitstekende beheersing NL/EN taal;
Rijbewijs B;

Functie Omschrijving

De functie van horecaportier is dynamisch. Je werkt in de avond en nacht, voornamelijk in het weekend. Het contact met mensen staat centraal. Het uitvoeren van toegangscontrole, sfeerbeheer, afhandelen van calamiteiten en informatievoorziening behoren tot de werkzaamheden binnen deze functie. De functie van horecaportier is uitdagend, je komt met een grote diversiteit aan mensen in aanraking op het moment dat zij stoom aan het afblazen zijn van hun werk of studie.

Functie-eisen

Wat verwachten wij van jou: -Je bent iemand die voor veiligheid staat;-Je bent een echte gastheer;-Je hebt uitstraling;-Je bent stress-bestendig;-Je kan goed zelfstandig werken;-Je bent communicatief vaardig, maar je kan ook duidelijk grenzen aangeven;-Je beschikt over een aantal jaren aantoonbare ervaring als horecaportier;-Je hebt een verzorgd uiterlijk: -Je beschikt over een rijbewijs en vervoer;-Je bent in het bezit van de horecaportiers opleiding of beveiliger 2.

Elite Security Force

TELEFOON

010 - 22 90 41 8

ADRES

Fascinatio Boulevard 1132a
2909VA Capelle aan den IJssel